Gå til hovedinnhold

Arrangement

Starthjelp med Wikipedia

Har du lyst til å bidra på Wikipedia, men vet ikke hvor eller hvordan du skal komme i gang? Delta på et digitalt treff og få hjelp med det du lurer på! Wikimedia Norge tilbyr starthjelp den første onsdagen i måneden (eller den andre dersom den første er helligdag). Før treffet er det lurt å opprette en brukerkonto på Wikipedia.

Neste treff

  • 6. mars kl. 19–20

Klikk deg inn på et treff
 

Annen støtte

Hvis du oppretter brukerkonto på Wikipedia og benytter hjemmesidefunksjonen,

Les mer

Wikilunsj på Sentralen

Første torsdag i måneden

Wikimedia Norge inviterer alle interesserte til wikilunsj. Der kan vi prate om løst og fast innen wikiverdenen, redigere sammen og gi hverandre teknisk hjelp, om det trengs. Kanskje du har ideer du vil lufte med andre? Noen ganger har vi et bestemt tema eller deltagere som presenterer noe de jobber med.

Ta med matpakke og humør, få kaffe og godt selskap. Kom raskt innom, eller sett av hele timen. Hjertelig velkommen!

Hvor?

Sentralen ligger i Øvre slottsgate 3,

Les mer

Skriveverksted/Workshop i Oslo

Wikimedia Norge (WMNO) arrangerer Skriveverksted / Workshop, på Deichman Bjørvika lørdag 9.mars. Rommet vi skal være i heter Blankvann og ligger i underetasjen.

Alle kan redigere!
Arrangementet er knyttet til det årlige Kvinner i Rødt/ Rødlenke-prosjektet, som er en skrivedugnad for å opprette flere kvinnebiografier på Wikipedia. Arrangementet er åpent for alle; både de som ikke har prøvd noe redigering før, de som har prøvd litt og for erfarne wikipedianere.

Skriveverkstedet blir organisert som et sosialt og uformelt treffsted,

Les mer

Wikipedia-kurs for kvinner i Sogndal

Under 15 % av dei som skriv på Wikipedia er kvinner. Vil du gjere ein skilnad? Høgskulen på Vestlandet (campus Sogndal) og Wikimedia Noreg arrangerer kurs for kvinner som vil lære å skrive artiklar på Wikipedia.

Påmelding

Har du spørsmål?
Interesserte kan ta kontakt på: post@wikimedia.no.

Les meir om arrangementet på Facebook.

Les mer