Gå til hovedinnhold

Bli kjent med leksikonets historie

Isidor av Sevillas manuskript fra 1100-tallet – du kan se det på Solli Plass.

Nasjonalbiblioteket arrangerer utstillingen All verdens kunnskap – Leksikon fra perm til skjerm i Oslo fram til 26. januar. Wikimedia Norge anbefaler utstillingen for alle kunnskaps-interesserte, her spenner samlingen fra 1100-tallet til dagens Wikipedia. De eldre samlingene er svært interessante, selv om fremstillingen av Wikipedia i den nettbaserte utstillingen er både unyansert og tendensiøs. Utstillingen er likevel verdt å se. Den ble åpnet av direktør Vigdis Moe Skarstein, sammen med lederne for Universitetet i Oslo og Wikimedia Norge. Opplev leksikonets utvikling på Nasjonalbiblioteket på Solli Plass i Oslo. For å se hva du har i vente på biblioteket, kan du ta en første kikk på utstillingen  her.

Kategori: Blogg, Ukategorisert, Uncategorized

Skriv en kommentar