Gå til hovedinnhold

  Ny praktikant fra HiOA hos Wikimedia Norge

  Skrevet av Johan A. S. Jørgensen, praktikant i Wikimedia Norge i mai 2015

  bilde-7

  Johan A. S. Jørgensen

  Som en del av bachelorgraden i bibliotek- og informasjonsvitenskap ved Høyskolen i Oslo og Akershus, har jeg praksisplass hos Wikimedia Norge i mai 2015. Jeg jobber med mitt lille forskningsprosjekt som belyser bibliotekarer og deres bruk av Wikipedia i jobbsammenheng. Gjennom intervjuer med bibliotekarer fra ulike typer bibliotek og med forskjellig fagbakgrunn, prøver jeg å finne et mønster i hvordan disse anvender Wikipedia. Jeg undersøker også likheter og forskjeller i hvordan informantene oppfatter Wikipedia som et verktøy i sin jobb.

  Prosjektet er underveis og skal være ferdig i starten av juni. Jeg har ett år igjen av utdannelsen, og ser frem til en jobb der min fagbakgrunn kan brukes i mange sammenhenger.

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Uncategorized

  Skriv en kommentar