Gå til hovedinnhold

  Wiki Loves Monuments 2015 er i full gang

  For femte år på rad presenterer Wikimedia Norge konkurransen Wiki Loves Monuments i Norge. Wiki Loves Monuments er en internasjonal fotokonkurranse som går ut på å ta det beste bildet av et kulturminne i Norge og laste det opp på Wikipedias bildedatabase, Wikimedia Commons. Konkurransen er sertifisert av Guinness World Records som verdens største fotokonkurranse, og i 2015 er det 32 deltakerland.

  Vinneren av den norske utgaven av konkurransen får et gavekort på 9 000 kroner, mens ekstrapremie blir delt ut til den som laster opp flest bilder av kulturminner som ikke allerede har bilde på Wikimedia Commons, samt at juryen har en spesialpris for et godt formidlingsbilde. I tillegg kommer fem bokpremier fra Riksantikvaren til bilder som utmerker seg.

  Les mer og delta i konkurransen her

  Dette bildet av Skarnsundbrua vant førsteplass i den norske konkurransen i 2014.
  Foto: Henny Stokseth, CC-by-SA 4.0 NO

  Kategori: Blogg, Commons, Foto, Nyheter, Ukategorisert, Wiki Loves Monuments

  Skriv en kommentar