Gå til hovedinnhold

    Wiki Loves Monuments 2016: fotokonkurranse

    Natt på Lista fyrstasjon. By Edmund Schilvold (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], Wikimedia Commons

    Natt på Lista fyrstasjon. By Edmund Schilvold (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], Wikimedia Commons

    Fotokonkurransen Wiki Loves Monuments ble avholdt første gang i Nederland i 2010. I 2011 ble konkurransen utvidet til å gjelde hele Europa, før den i 2012 ble global med 35 deltakerland.

    For sjette år på rad presenterer Wikimedia Norge  Wiki Loves Monuments i Norge. Wiki Loves Monuments er en internasjonal fotokonkurranse som går ut på å ta det beste bildet av et kulturminne i Norge og laste det opp på Wikipedias bildedatabase, Wikimedia Commons. Konkurransen er sertifisert av Guinness World Records som verdens største fotokonkurranse, og i 2016 er det over 30 deltakerland.

    Les mer og delta i fotokonkurransen her

    I tillegg til fotokonkurransen Wiki Loves Monuments arrangeres det fra 5. september til 18. september en skrivekonkurranse på Wikipedia om kulturminnevern og arkitektur.

    Les mer og delta i skrivekonkurransen her

    Det bli fine premier, som et analogt kamera fra Fujifilm (Fujifilm Instax Mini 8), og spennende bokpremier.

    Lykke til!

     

    Kategori: Blogg, Foto, Innlegg forside, Nyheter, Ukategorisert, Ukens konkurranse, Uncategorized, Wiki Loves Monuments
    Stikkord: , ,

    Skriv en kommentar