Gå til hovedinnhold

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er https://www.wikimedia.no/

https://www.wikimedia.no er en WordPress-side som bruker utvidelsen Jetpack. Denne ligger på vår tjener og sender ikke data til tredjepartstjenere. Disse dataene er kun til intern statistisk bruk, og vil aldri deles med andre.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å melde din interesse i forbindelse med spesifikke prosjekter. Informasjon som gis i slike tilfeller, er bare tilgjengelig for ansatte i Wikimedia Norge.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Jetpack brukes for å måle sidestatistikk.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjon gitt til oss deles aldri utenfor organisasjonen. Medlemsinformasjon lagres i medlemssystemet Solidus.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Når du melder deg inn i Wikimedia Norge, lagres opplysninger om deg i ett år eller så lenge medlemsavgift betales.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan på hvilket som helst tidspunkt be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Din kontaktinformasjon

Din kontaktinformasjon lagres i medlemssystemet Solidus. Du kan lese mer om Solidus her.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Kun ansatte i Wikimedia Norge har tilgang til å logge inn på wikmedia.no og har tilgang til medlemsopplysninger i Solidus.