Gå til hovedinnhold

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er https://www.wikimedia.no/

https://www.wikimedia.no er en WordPress-side som bruker utvidelsen Jetpack. Denne ligger på vår tjener og sender ikke data til tredjepartstjenere. Disse dataene er kun til intern statistisk bruk, og vil aldri deles med andre.

Kontaktskjemaer

Kontaktskjema brukes for å ta kontakt med oss eller for å melde interesse om spesifikke prosjekter. Informasjon som gis i disse tilfelle er det kun ansatte i Wikimedia Norge som har tilgang til.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Jetpack brukes for å måle sidestatistikk.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjon gitt via kontaktskjema på wikimedia.no deles aldri utenfor organisasjonen. Medlemsinformasjon lagres i medlemssystemet Solidus.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du bruker melder deg inn i wikimedia.no, eller bruker kontaktskjema, lagres opplysninger om i ett år eller så lenge medlemsavgift betales.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har brukt kontaktskjema på wikimedia.no, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Din kontaktinformasjon

Din kontaktinformasjon lagres i medlemssystemet Solidus. Du kan lese mer om Solidus her.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Kun ansatte i Wikimedia Norge har tilgang til å logge inn på wikmedia.no og har tilgang til medlemsopplysninger i Solidus.