Gå til hovedinnhold

  Wikipedia-akdemiet 2015 i Tromsø: program og påmelding

  Wikimedia Norge og UiT Norges arktiske universitet inviterer til Wikipedia-akademiet 2015 i Tromsø 23.-24. april. Målet for Wikipedia-akademiet er å bringe sammen Wikipedia-skribenter, forskere og alle som er interessert i Wikipedia si rolle i det nye kunnskapssamfunnet. Konferansen vil ha to spor, ett der temaet er Wikipedia som det utvida biblioteket, og ett åpent spor for forsking på Wikipedia.

  Programmet, med spennende bidrag fra inn- og utland, kan du lese her.

  Wikipedia-akademiet er åpent for alle: påmelding

  Vi deler ut inntil fem reisestipend (hvert på maks kr. 4000,-) som skal dekke reise og overnatting til personer som ikke bor i Tromsø, og som ikke disponerer over reisemidler fra arbeidsgiver e.l. Søknad skjer ved å skrive inn ei kort begrunnelse (maks 5000 tegn) i feltet «Reisestipend» i registreringsskjemaet.

  Wikipedia-akademiet er en konferanseserie som blir holdt i flere land for å fremme forsking på Wikipedia, og for å belyse ulike aspekter ved Wikipedia og andre former for kollektiv tekstproduksjon.

  Wikipedia-logo-nnVi sees i Tromsø!

  Kategori: Blogg, Internasjonalt, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge, Wikipedia, Wikipedia-akademiet 2015
  Stikkord: , ,

  Skriv en kommentar