Gå til hovedinnhold

  Ukesbrev fra styret, 4. mai 2010

  Styret i Wikimedia Norge ønsker å holde alle våre fans og medlemmer oppdatert med hva vi driver med. Vi har derfor bestemt oss for å legge ut litt oppdateringer med jevne mellomrom, for å informere om hvilke prosjekter vi har jobbet med i det siste, og å gjerne få litt tilbakemeldinger på det vi gjør. Vi kan ikke love at vi kommer til å legge ut hver uke, men vi skal forsøke å få lagt ut jevnlig.

  Det har nå gått to uker siden årsmøtet ble gjennomført, og ikke overraskende har mye tid gått med på å få overført tilganger til bankkontoer og annet som rutinemessig skjer ved bytte av styre. Dette er en prosess som ikke er ferdig ennå, men som det jobbes videre med.

  Av de viktigste tingene som er verdt å nevne er to større mediehendelser som kommer til å foregå de neste dagene

  Andre ting som det jobbes med, er

  • Trykk av norske t-skjorter og andre effekter for Wikipedia
  • Deltagelse på fundraising-møte i Bristol (foreløpig ikke aktuelt da det ser ut til at møtet ikke skal behandle noen av de viktigste sakene, men være mer et kurs i sponsorpleie)
  • Flere kronikker er planlagt publisert den nærmeste tiden, i tillegg til at Jarle Vines og Helge Høifødt hadde et innlegg i Universitas for å oppfordre akademikere til å bidra på Wikipedia

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Ukebrev

  4 kommentarer

  1. Eirik U.B.
   05. mai 2010 , 23.46.39

   Men eg trudde Bristol var staden for å få til ein avtale med Foundation om deling av inntekter frå pengeinnsamlinga … Får de det til utanom? Det er jo ei veldig viktig sak så eg stolar på dykk! 🙂

   Elles må de ha lukke til med medieopptredenar osb. i dagane som kjem.

   • Lars Åge Kamfjord
    06. mai 2010 , 07.30.36

    Intensjonen var at det skulle være et møte for å diskutere hva chapter-avtalen skulle inneholde, og hvordan chapterne og Foundation kunne samarbeide om å ta inn penger sammen (og spesielt det juridiske i de forskjellige land), men på grunn av at det kommer så få og at agendaen ble publisert så sent (frem til 28. april så var det ikke noe innhold på agendaen) ser det ut til at de viktigste bitene på møtet må tas ut, og da er det ikke mye igjen av møtet. Se også http://uk.wikimedia.org/wiki/2010_Fundraising_Summit

  2. Børge A. Roum
   06. mai 2010 , 14.34.37

   T-skjorter er bra! Men jeg håper dere husker på hvor forferdelig vanlig bomull er for miljø og mennesker og går for bambus eller hamp istedet. Eller i det minste økologisk bomull. Det trenger ikke koste noe mer. På Spreadshirt.com f.eks. kan man lage noen typer bambus/hamp-t-skjorter billigere enn en del av bomull-t-skjortene deres.

  Skriv en kommentar