Gå til hovedinnhold

  Trykking av t-skjorter, hva bør være på dem?

  Wikimedia Norge har fått til en avtale om trykking av t-skjorter og andre profileringsartikler. Nå inviterer vi alle våre medlemmer og fans til å komme med forslag til hva vi bør ha av profileringsartikler (utenom T-skjorter), samt hva t-skjortene bør inneholde (slagord, hvilke(n) av logoene vi skal bruke, etc). Kom med forslag på hjemmesiden vår (merk at alle nå må logge inn for å få redigert/lagt inn forslag).

  Planen er at alle medlemmer skal få en t-skjorte hver som en av medlemsfordelene med å være med i organisasjonen, i tillegg til at vi ønsker å selge t-skjortene direkte til de som ønsker å kjøpe flere/støtte Wikimedia Norge uten å være medlem.

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge
  Stikkord: ,

  Skriv en kommentar