Gå til hovedinnhold

  Medlemsinfo

  Dette brevet gikk ut til alle medlemmer den 06.08.10. Har du ikke fått denne mailen ta kontakt med undertegnede.

  Dette er den første medlemsinfo som det nye styret sender ut. Vet at mange av dere ikke har blitt ønsket velkommen som medlem før, så jeg gjør det nå.
  Du er hjertelig velkommen som medlem og det betyr mye at du har valgt å være medlem i Wikimedia Norge. En stor medlemsmasse gir oss styrke blant annet når vi skal henvende oss til myndigheter og andre.

  Først litt praktisk info. I løpet av august kommer vi til å sende ut T-skjorter og pins til alle medlemmene. Vi må derfor vite hvilken størrelse du ønsker – m, l, xl, xxl eller xxxl. Skjortene er ganske store i størrelsen. Hvis du ikke sender opplysninger om størrelse på t-skjorte vil du kun få tilsendt en Wikipedia pin. Dere som allerede har oppgitt størrelse trenger ikke å gjøre det igjen.

  NB! Du som medlem vil ha muligheten til, i tillegg til den t-skjorten du får tilsendt gratis, samtidig kunne bestille inntil 4 T-skjorter til medlemspris som er kroner 50,- pr. stykk. (Normalpris for ikke medlemmer vil være kroner 100 pr. stykk + porto) (T-skjortene og pins er sponsormidler, det betyr at vi ikke får utgifter med dette, snarere en ekstra inntekt.)

  Dette må du i tilfelle oppgi når du sender info om størrelse. Du må da også samtidig betale inn eksakt beløp til 15030800866. Her må du være rask. Vi begynner ordinær utsending om en uke.

  Det har vært viktig for det nye styret å bygge organisasjonen. Vi har nå foretatt en opprydding i medlemsarkivet, vi har fått på plass relevant info som e-post og adresser på de aller fleste. Vi har kuttet radikalt i de faste utgiftene. Dette var tvingende nødvendig. I tillegg har vi hatt en pen medlemsvekst de siste månedene. Vi er avhengig av en stor medlemsmasse hvis vi vil hevde at vi representerer wiki-samfunnet. Vi er i ferd med å få på plass rutiner for styret, arbeidet med økonomirutiner er i gang. Vi har fått etablert en egen wiki for styret, det betyr at kommende styrer med en gang vil ha tilgang til dokumenter fra de tidligere styrene.

  Vi har inngått avtale om wiki-kurs og det er flere som er villige til å være kursholdere. Det første wiki-kurset er planlagt holdt i Stavanger i høst. Styret har begynt arbeidet med prosjektet den samiske wiki. Dette er et krevende arbeid vi håper å se resultater av til høsten. I tillegg er det skrevet komplett prosjektnotat der vi skal søke Fritt Ord om midler. Målsettingen med prosjektetet er å få tilgang til mange bilder som vil til nytte for Wiki-prosjektene. Flere av våre medlemmer har deltatt på Wikimania, info om dette kommer i bloggen vår.

  Vi har vært synlige i den offentlige debatten ved blant annet Fritt Ord sitt møte angående SNL. Vi fikk spalteplass i Universitas der vi oppfordret akademikere og studenter til å bli bidragsytere på Wikipedia.

  Vi har vært i media med kronikk i Aftenbladet, der deltok vi også i et nettmøte. Vi har klart å få fokus på nynorsk Wikipedia med en leksikonduell med www.allkunne.no. I tillegg til dette har vi hatt oppslag i lokalaviser og NRK Rogaland.

  Til slutt vil jeg takke alle medlemmer som har bidratt mer enn det kontingenten tilsier. Vi skal bruke midlene fornuftig.

  Ønsker dere alle en fortsatt riktig god sommer

  Vennlig hilsen

  Jarle Vines

  Styreleder

  leder@wikimedia.no

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge

  Skriv en kommentar