Gå til hovedinnhold

  Oslo bokfestival 17. – 19. september

  Flere bidragsytere fra Wikipedia-miljøet skal på Oslo Bokfestival den 17. – 19. september. Her skal vi ha stand der vi foreteller om de norskspråklige Wikipediaprosjektene og om hvorfor og hvordan folk kan bidra.

  Vi skal også prøve å gjøre Wikimedia Norge mer kjent, og satser også på å verve medlemmer til foreningen. Vi tar også med laptoper slik at vi kan gjøre en livedemo av hvordan redigering fungerer, og noen bunker med utskrifter av diverse utmerkede artikler til utdeling.

  Anne-Sophie Ofrim, Ulf Larsen og Kjetil  Ree stiller opp  og vi håper også at flere har tid og lyst til å hjelpe til.  Ta gjerne kontakt med en av oss om du kan.

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge, Wikipedia
  Stikkord: ,

  Skriv en kommentar