Gå til hovedinnhold

    Oslo bokfestival – oppdatering

    En liten statusrapport om den store bokfestivalen som arrangeres i Oslo nå i september og våre planer. Wikimedia Norge har ordnet en stand der – festivalen har denne nettsiden:
    Oslo bokfestival

    Informasjon om vår deltakelse ligger nå ute på Torget og Samfunnshuset.

    Sammen med Anne-Sophie Ofrim og Kjetil Ree kommer Ulf Larsen til å jobbe med standen,  rigging og bemanning,  men vi trenger i prinsippet  så mange bidragsytere som mulig – så sett av minst en dag og kom innom for å orientere eventuelt interesserte om fri kunnskap – om du ikke har T-skjorte med Wiki-logo så får du den når du kommer.

    Hensikten med standen er dels å møte noen av de mange som bruker oss, svare på spørsmål, vise redigering på skjerm og prøve å få flere medlemmer i Wikimedia Norge. Vår stand blir sentralt plassert i et stort telt i «Spikersuppa», faktisk på selve gaten Karl Johan så det bør bli nok med folk innom!

    Tidspunktene er som følger:
    Fredag  17.9 – 1500-2000
    Lørdag  18.9 – 1000-1800
    Søndag 19.9 – 1100-1600

    Vi har et prosjekt med å kontakte ulike kjente personer som er positive til Wikipedia og få de til å komme innom, Kjartan Fløgstad og Eirik Newth stiller.

    Kartet viser hvor vi har stand.
    Kilde kart: openstreetmap.org / CC-BY-SA

    Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge, Wikipedia
    Stikkord: , , ,

    2 kommentarer

    1. Hans-Petter Fjeld
      05. september 2010 , 16.49.44

      Dette hørtes jo ut som et kjempebra tiltak og fin mulighet til å vise seg litt frem. Jeg skal ihvertfall gjøre det kan for at dette blir så bra som overhodet mulig.

      • Anne-Sophie Ofrim
        06. september 2010 , 11.55.39

        Veldig fint at du gjør! Jeg tror det blir et bra opplegg.

    Skriv en kommentar