Gå til hovedinnhold

  Oslo bokfestival – oppdatering

  En liten statusrapport om den store bokfestivalen som arrangeres i Oslo nå i september og våre planer. Wikimedia Norge har ordnet en stand der – festivalen har denne nettsiden:
  Oslo bokfestival

  Informasjon om vår deltakelse ligger nå ute på Torget og Samfunnshuset.

  Sammen med Anne-Sophie Ofrim og Kjetil Ree kommer Ulf Larsen til å jobbe med standen,  rigging og bemanning,  men vi trenger i prinsippet  så mange bidragsytere som mulig – så sett av minst en dag og kom innom for å orientere eventuelt interesserte om fri kunnskap – om du ikke har T-skjorte med Wiki-logo så får du den når du kommer.

  Hensikten med standen er dels å møte noen av de mange som bruker oss, svare på spørsmål, vise redigering på skjerm og prøve å få flere medlemmer i Wikimedia Norge. Vår stand blir sentralt plassert i et stort telt i «Spikersuppa», faktisk på selve gaten Karl Johan så det bør bli nok med folk innom!

  Tidspunktene er som følger:
  Fredag  17.9 – 1500-2000
  Lørdag  18.9 – 1000-1800
  Søndag 19.9 – 1100-1600

  Vi har et prosjekt med å kontakte ulike kjente personer som er positive til Wikipedia og få de til å komme innom, Kjartan Fløgstad og Eirik Newth stiller.

  Kartet viser hvor vi har stand.
  Kilde kart: openstreetmap.org / CC-BY-SA

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge, Wikipedia
  Stikkord: , , ,

  2 kommentarer

  1. Hans-Petter Fjeld
   05. september 2010 , 16.49.44

   Dette hørtes jo ut som et kjempebra tiltak og fin mulighet til å vise seg litt frem. Jeg skal ihvertfall gjøre det kan for at dette blir så bra som overhodet mulig.

   • Anne-Sophie Ofrim
    06. september 2010 , 11.55.39

    Veldig fint at du gjør! Jeg tror det blir et bra opplegg.

  Skriv en kommentar