Gå til hovedinnhold

  Premiering av Artikkelkonkurransen «Nordiske biografier»

  Kjetil Ree fra Oslo vant Wikimedia Norges store Artikkelkonkurranse om Nordiske biografier, som ga 250 nye artikler.  Erik Fløan fra Nord-Trøndelag tok andreplassen, mens bruker WK som helt ny skribent fra Oslo knep tredjeplassen, i skarp konkurranse. Videre tok brukerne Løken og Annelingua priser for mengde bidrag. Premiering skjer hos Norwegian på Fornebu, mandag 30.mai klokken 1400

  Da markerer vi også at bokmål-versjonen nettopp passerte 300.000 artikler. 

  Juryen har hatt vanskelig for å skille de meget gode bidragene som kjempet om andre- og tredjeplassen. Vinneren var mere sikker, jurymedlemmene innstilte enstemmig bidraget om Carl I Hagen til førsteplassen. Hovedskribent og vinner av reise for to til fritt valgt Norwegian-reisemål i Europa, ble dermed Wikipedia-veteranen Kjetil Ree. Øvrige bidrag som premieres etter kvalitet, er artiklene om politikeren Jo Benkow (av Erik Fløan) og kunstneren Carl Frithjof Tidemand-Johannessen (av Jan Wilhelm Kavli).

  – Velkommen til å feire vinnerne sammen med oss hos Norwegian i Oksenøyveien 3, Fornebu.

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Uncategorized

  Skriv en kommentar