Gå til hovedinnhold

  Kjos og Hagen hedret vinneren

  Den erfarne skribenten Kjetil Ree ble mandag hedret for førsteplassen i Artikkelkonkurransen 2010-2011 – Nordiske biografier, av Norwegian-sjef Bjørn Kjos og ordførerkandidat Carl I Hagen. Hendelsen fikk god omtale i bl.a lokalavisene i Oslo.

  Vinnerbidraget var nettopp artikkelen om Hagen, som hadde startet lesingen av den fyldige artikkelen og var godt fornøyd. – Jeg har ikke funnet noen feil, og gleder meg til å lese resten av artikkelen, uttalte Hagen. Og fikk vite at artikkelen er nominert til Utmerket-status.

  Vinneren vant en reise for to til fritt valgt destinasjon i Europa, og Bjørn Kjos minnet om at det er mer enn hundre slike å velge mellom. Dette ga Ree bokstavelig talt stjerner i øynene:
  – Flyr dere til Istanbul, spurte Ree, og fikk bekreftet det med varme anbefalinger fra både Kjos og Hagen av reisemålet. Vi ser fram til gode foto fra Istanbul fra den habile fotografen Kjetil Ree.

  Tredjevinneren Jan Wilhelm Kavli mottok diplom og gavekort for artikkelen om Carl Frithjof Tidemand-Johannessen, mens Erik Fløan får diplom og gavekort i posten for artikkelen om Jo Benkow.

  Kavlis prisbelønte artikkelen var hans første noensinne på Wikipedia, et meget solid resultat i første forsøk. Kunstneren Tiedemand-Johannessen var en Oslo-kunstner som gikk i glemmeboken i etterkrigstiden, og som først kommer fram i lyset gjennom Kavlis artikkel.

  – Gratulerer til tre verdige vinnere!

  Kategori: Blogg, I media, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge, Wikipedia

  Skriv en kommentar