Gå til hovedinnhold

  Siste sjanse – knips et kulturminne!

  Eksempel på kulturminne. Foto: Bjoertvedt. CC-BY-SA.

  Søndag 30.september er siste sjanse til å delta i igjen av verdens største fotokonkurranse, hvor du kan vinne flotte premier når du donerer bilder av norske kulturminner. Konkurransen fortsetter ut søndag til kl 23:59;59.

  Wiki Loves Monuments 2012 er verdens største fotokonkurranse, og har allerede innbragt mer enn 270.000 bilder av kulturminner globale og mer enn 1.100 bilder i Norge – alle sammen til fri bruk av alle. Konkurransen fortsetter ut september, og du har fortsatt mulighet til å delta med dine bilder!

  Førstepremien i den internasjonale konkurransen er en reise til Wikimania i Hong Kong, mens de beste norske bidragene premieres med digitale fotoapparater.

  Les mer om innspurten og hvordan du deltar her.

   

   

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Uncategorized, Wikimedia Norge
  Stikkord: ,

  Skriv en kommentar