Gå til hovedinnhold

  Årsmøte i Wikimedia Norge

  Årsmøtet til Wikimedia Norge ble gjennomført i våre nye lokaler i Kolstadgaten 1.  lørdag den 26. april. 19 medlemmer med stemmerett var representert, noen av dem hadde levert fullmakter. Etter en del debatt ble styret sitt forslag til budsjett vedtatt. Det er det største budsjettet i foreningens historie.

  Styrets forslag til Strategi 2011–2015 og arbeidsplan ble vedtatt med en noe endret ordlyd, men med samme innhold. Vedtektene ble endret på to punkter. Ansatte kan delta på styrets møter og kravet til å få stemmerett på årsmøtet er redusert til medlemskap en måned før årsmøtet, mot tidligere tre måneder.

  Årsmøtet valgte følgende styre:
  IMG_3710 Jarle Vines (leder) (bildet) , Erlend Bjørtvedt (nestleder), Hogne Neteland (styremedlem), Knut Hjelleset (styremedlem), Ole Anders Flatmo (styremedlem), Astrid Carlsen (styremedlem), Trond Trosterud (styremedlem) og Harald Groven (varamedlem). Se her for mer informasjon om styremedlemmene.

  Årsmøtet fikk til slutt se den nye rekrutteringsfilmen som er laget av Tor Arne Bjerke. Filmen ble godt mottatt.

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Uncategorized
  Stikkord: , ,

  Skriv en kommentar