Gå til hovedinnhold

  Ny praksisstudent hos Wikimedia Norge!

  Melinda Leung

  Melinda Leung

  I september og oktober skal Melinda Leung være i praksis hos Wikimedia Norge. Det er vi veldig glade for! Melinda er student ved Karlstads Universitet, hvor hun blant annet studerer IT og prosjektledelse på bachelornivå. Tidligere har hun jobbet hos FotoKnudsen og hun er selvsagt skikkelig flink til å ta bilder. Hun er dessuten et realt organisasjonsmenneske som var med på å starte opp festivalen Elektrostat i sin tid, en festival for elektronisk musikk, og mens hun fremdeles bodde i Norrköping, var hun leder for Svenska Freds- och skiljedomsforeningen.

  9. oktober  er hun med på arrangementet vi skal ha på Nobels fredssenter i Oslo (kl 10-15) i anledning annonseringen av Nobels fredspris, så bli med dit og møt henne!

   

   

  Kategori: Blogg, Hurra for praksisstudenter!, Nyheter, Ukategorisert, Wikimedia Norge
  Stikkord: , ,

  Skriv en kommentar