Gå til hovedinnhold

  Wikitreff på Litteraturhuset 9. mai

   

  By Ulflarsen (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

  9. mai var det nok et interessant wikitreff på Litteraturhuset i Oslo. Denne gang var det Morten Olsen Haugen (f. 1966) bibliotekar, faglitterær forfatter, litteraturkritiker og bidragsyter på Wikipedia som snakket om:

  Wikipedia inneholder mange typer tekster; noen banale, noen misvisende, noen ujevne og noen glitrende. Hva er det som kjennetegner de beste artiklene og de beste prosessene? Wikipedias samarbeidsprosjekt Kandidatsider innebærer både et krevende, kritisk blikk på artikler, og et samarbeid om å gjøre artikler bedre. Begge deler er en del av Wikipedias egenart. Målgruppe er bidragsytere på Wikipedia og andre som ønsker innsyn i hvor Wikipedias bidragsytere tenker og arbeider.

   

  Det ble tid til mange spørsmål underveis og interessante diskusjoner over et glass etterpå. Morten sitt manus kan leses her.

  Neste treff er 12. september. Da skal det handle om referanser og du kan melde deg på her.

  Og til alle utenfor Oslo, Wikimedia Norge vil gjerne få til treff i andre byer, men vi trenger hjelp for å organisere det. Ta kontakt med oss!

   

   

  Kategori: Innlegg forside, Nyheter, wikitreff