Gå til hovedinnhold

  Wiki Loves Monuments 2018

  Kart over deltakerland i Wiki Loves Monuments 2018

  I år arrangerer Wikimedia Norge Wiki Loves Monuments for åttende gang. Wiki Loves Monuments er verdens største fotokonkurranse, og i år deltar 55 land og områder i konkurransen.

  Konkurransen går ut på å ta bilder av registrerte kulturminner i Norge. En oversikt over kulturminner i nærheten av deg kan du finne på nettsida Kulturminnesøk fra Riksantikvaren – det er nok flere enn du tror! Bilder som skal være med i konkurransen kan være tatt når som helst, men de må lastes opp i løpet av september. Vinnerne kunngjøres 31. oktober. Fotografene av de tre beste bildene vinner gavekort fra De Historiske som kan brukes på utvalgte hoteller og spisesteder i hele Norge.

  I forbindelse med fotokonkurransen arrangerer vi også en skrivekonkurranse i uke 38–39 om kulturminner på Wikipedia på bokmål, nynorsk og nordsamisk, der man også kan vinne gavekort fra De Historiske.

  Fjærland kirke

  Fjorårets vinnerbilde: Fjærland kirke, tatt av Bjørn Erik Pedersen (CC-by-SA 4.0)

  Kategori: Blogg, Innlegg forside, Nyheter, Ukens konkurranse, Wiki Loves Monuments