Gå til hovedinnhold

  Årsmøtehelg 9.–11. februar

  Rockheim. Foto: Magne Gisvold/Rockheim, CC BY-SA 3.0.

  Faglig påfyll, en dag på Rockheim, medlemsdemokrati på årsmøtet og hyggelig samvær. Velkommen til Trondheim!

  Alle medlemmer er hjertelig velkommen til samling i Trondheim. Det faglige programmet kretser rundt musikk. Foreningsarbeidet begrenses ikke til årsmøtet, for det vil bli god tid til uformelle samtaler om Wikimedia Norge og arbeidet i Wikimedia-prosjektene.

  Fredag 9. februar

  • 15.00–16.30
   Du finner oss i lobbyen på Comfort Hotel Trondheim, hvor tilreisende deltagere skal bo. Kom innom hvis du har praktiske spørsmål, eller ta en prat med andre medlemmer.
  • 17.00–17.45
   Omvisning i Nidarosdomen, med særlig fokus på restaureringsarbeid og de tre orglene i domkirken. Visste du at det er 27 kirkeorgler i Trondheim? Oppmøte på Vestfrontplassen foran hovedfasaden.
  • 18.00–19.00
   De som ønsker det, kan høre på Vesper, som er gregoriansk aftensang/tidebønn, i Kapittelhuset.
  • 19.30–
   Måltid og sosialt samvær på Graffi Grill og Bar i Midtbyen.

  Lørdag 10. februar

  Vi er på Rockheim hele dagen. Foredrag og årsmøte foregår i Mediateket, måltidene er i Rockheim Panorama.

  • 10.30
   Foredrag ved musikkbibliotekar Bjørnar Bruket.
   Rockheim og Nasjonalbiblioteket deler på oppdraget om innsamling, bevaring og formidling av norsk populærmusikk. Vi får høre om generelle kilder og dokumentasjon og litt om Rockipedia.
  • 11.15
   Introduksjon til Rockheim, deretter tid til å besøke utstillingene.
  • 12.30
   Lunsjbuffet
  • 13.30–17.00
   Årsmøtet (dette kan du også delta på digitalt hjemmefra)
  • 17.30–19.30
   Festmiddag

  På søndagen er det ikke noe fellesopplegg, kun konstituerende styremøte kl. 10–12. Administrasjonen holder Wikipedia-kurs for kvinner på Trondheim hovedbibliotek kl. 12.30–15.30.

  Fellesopplegg er gratis for medlemmer, men eventuell alkoholholdig drikke må du betale selv. Vi tilbyr overnatting på Comfort Hotel Trondheim. Medlemmer kan levere reiseregning og få dekket billigste reisemåte (som ikke er til stor ulempe). Ikke-medlemmer er velkommen til å delta på hele eller deler av programmet for egen regning.

  Årsmøtet

  All info om selve årsmøtet vil bli samlet på wikien vår og vil også bli sendt ut per e-post. Valgkomiteen er i gang med arbeidet sitt og kan kontaktes på valgkomiteen@wikimedia.no. Spørsmål om årsmøtesaker kan rettes til styreleder Marie Nicolaisen på marie@wikimedia.no. Praktiske spørsmål rettes til daglig leder Elisabeth Carrera på elisabeth@wikimedia.no eller tlf. 48 92 48 92.

  Påmeldingsfrist

  Fysiske deltagere: innen 1. februar
  Digitale deltagere (kun årsmøtet): innen 8. februar

  Kategori: Årsmøte, Innlegg forside, Nyheter