Gå til hovedinnhold

  Ukebrev 30. mai 2010

  Det har skjedd litt forskjellig ting de siste ukene siden forrige ukebrev. Endel større ting er allerede lagt ut her og på wikien, men her er i hvertfall noen kulepunkter av hva som har skjedd.

  • Det er gjennomført styremøte den 18. mai. Referatet ligger ute på wikien
  • Wikipedia på bokmål og riksmål har fått sin egen tilhengerside på Facebook. Målet med siden er å profilere Wikipedias artikler og rekruttere nye bidragsytere. Fra før har Wikimedia Norge en egen side.
  • Wikimedia Norge har fått til en sponsoravtale med Melings A/S. Avtalen går ut på at Wikimedia Norge får profileringsartikler for 25 000 kroner, og vi kan ta det ut på forskjellige typer artikler. Styret ønsker å prioritere pins og t-skjorter, og har planer om å gi en gratis t-skjorte til alle medlemmer, og forhåpentligvis også få solgt noen t-skjorter til personer som ønsker å støtte oss.
  • Det har blitt arrangert kurs, og flere er under oppseiling. Det har blitt arrangert kurs for turistkontoret i Moss kommune, og den neste uka kommer det til å bli arrangert kurs for Klima- og forurensningsdirektoratet (Kjetil og Ulf), og for Direktoratet for forvaltning og IKT/DIFI (Lars Åge).
  • Det er inngått en samarbeidsavtale mellom Norsk lokalhistorisk institutt og Wikimedia Norge om produksjon og gjennomføring av kurs.
  • Vi har fått ny postadresse: Postboks 1, 1201 Oslo. I følge Posten har ikke den gamle postboksadressen vært operativ siden oktober 2009, så hvis noen har forsøkt å sende oss post siden da, så anbefaler vi at det sendes på nytt. Ta evt. kontakt med oss for å sjekke om posten har kommet frem.

  Med dette ukebrevet nærmer mai seg slutten og sommeren står for døren. Vi fortsetter å jobbe med endel viktige prosjekter over sommeren, men ber om forståelse for at det kommer til å bli litt mindre aktivitet frem til august/september på grunn av ferieavvikling, både blant styrets medlemmer og hos samarbeidspartnere. Benytter derfor muligheten til å ønske alle en riktig god sommer, og med færrest mulig værrelaterte unnskyldninger for å sitte innendørs og surfe på Wikipedia 😉

  Kategori: Blogg, Nyheter, Ukategorisert, Ukebrev

  En kommentar

  1. Kjetil Ree
   30. mai 2010 , 23.09.01

   Jeg ser det står at jeg skal være med på å arrangere kurs hos Klima- og forurensningsdirektoratet neste uke; her er det nok noen som har blandet litt. Mulig det er blandet med at Ulf og jeg har holdt en presentasjon om Wikipedia for Utenriksdepartementet denne uken, og at Ulf skal holde et kurs for et avdelingskontor hos Nordisk Råd i morgen. 🙂

  Skriv en kommentar