Gå til hovedinnhold

  Finalebildene i Kulturarv 2023

  Finalebildene i fotokonkurransen Kulturarv 2023.

  Nå kan 500 nye bilder av kulturarven vår brukes til formidling på Wikipedia og andre steder. Takk til alle deltagere i fotokonkurransen! Juryen har valgt ut 15 finalebilder og kunngjør vinnerne mandag 27. november. Vil du være med og stemme fram publikumsfavoritten?

  Juryens arbeid

  Juryen, som har sterk kompetanse på foto, kulturarv og formidling, har jobbet i seks uker. Gjennom møter og avstemningsrunder har de valgt ut 15 bilder som vekker lysten til å lære mer om motivet.

  Jury og tilretteleggere under fotokonkurransen Kulturarv 2023.

  Arbeidet er sluttført, men pallplasseringene avsløres først mandag 27. november kl. 10. Det kåres første- til tredjeplass i hver av de to konkurranseklassene: Levende kulturarv og fysiske kulturminner. Det er også en spesialpremie til et bilde som passer i begge klasser: Praktisering av tradisjonell kunnskap ved et fysisk kulturminne/-miljø.

  Stem på bildene du liker best

  Du kan se finalebildene i Facebook-posten vår nedenfor. Gi likerklikk til dem du liker best! Bildet som har flest likerklikk mandag 27. november kl. 10, kåres til publikumsfavoritt, og fotografen får premie.

  Se alle innsendte bilder:


   Les mer om Kulturarv 2023

  Kategori: Foto, Innlegg forside, Nyheter, Wiki Loves Living Heritage, Wiki Loves Monuments